Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a pierdut primul meci disputat în cadrul celei de-a opta ediții a Arena Cup, turneu amical ce are loc în această perioadă în Croația.

Gruparea suceveană a cedat, la mijlocul acestei săptămâni, în fața celor de la HNK Sibenik, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci în care ocupanta locului 7 în prima liga croată a marcat ambele goluri în ultimele 11 minute, pe fondul numeroaselor schimbări din garnitura Forestei, care a avut în probe nu mai putin de șapte jucători din spațiul ex-iugoslav.

Foresta Suceava: C. Mihăescu – Pavletic, Simic, Bulat, Botezatu, Chelari, Samson, I. Marian, Safarovic, Olowaseun, Chika. Au mai intrat: Cimbru, Popovici, Arnold, Denkovic, Alexander, Manole, Bogovik, I. Mihaescu, Galit si Terzik. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian.

Cu prilejul turneului din Croația, Foresta Suceava și-a adus și un nou director tehnic, în persoana sârbului Kuzman Babeu, campion în Iugoslavia cu formația Obilic Belgrad în sezonul 1997/1998.

“Galben-verzii” mai au de disputat două meciuri în faza grupelor de la Arena Cup, cu croații de la NK Istra (sâmbătă) și cu sârbii de la OFK Zarkovo (marți).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava