• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava a câștigat greu, cu 2-1, meciul cu CSM Râmnicu Sărat programat la finele săptămânii trecute pe Areni, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a III-a. Pe un gazon mult mai propice jocului de fotbal decât în runda precedentă, sucevenii au început mai bine jocul, dar cei care au deschis scorul au fost oaspeții. În minutul 18 Burlacu l-a învins pe Augustin Cărbune, juniorul din poarta Forestei, cu un șut precis, expediat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. „Galben-verzii” au reușit să restabilească egalitatea prin Robert Martin, în minutul 34, care a reluat simplu, cu latul, din 6 metri, o minge recentrată de către Onofraș. Elevii antrenorului Benachour au continuat să preseze, oferindu-i astfel prilejul lui Mihăescu, goal-keeper-ul în vârstă de doar 17 ani al râmnicenilor, să se remarce pe finalul primei reprize la șuturile expediate de Onofraș și Grumezescu.

În partea secundă, echipa oaspete a preferat să joace la menținerea rezultatului, astfel că sucevenii, în contextul dominării teritoriale pe care au exercitat-o, au găsit cu greu culoare de pătrundere spre poarta adversă. Chiar dacă Martin și Onofraș au ajuns la un moment dat în poziții bune, fără succes însă la finalizare, jocul curgea spre un rezultat de egalitate. A venit însă execuția de excepție a lui Cornel Căinari din minutul 90+3, șut imparabil dintr-un voleu lateral, de la 14 metri, la colțul lung, aproape de vinclu, care a adus bucuria în tabăra Forestei. Cu această victorie, formația antrenată de Selim Benachour a urcat pe poziția a cincea în clasament.

Foresta Suceava: Cărbune – Robciuc (52 Bejenar), Mateciuc, Vițelaru (61 Mateiciuc), Onofraș – Boca, Celeadnic, Vremea (52 Căinari), Artenie (77 Pavel) – Grumezescu, Martin.

CSM Râmnicu Sărat: Mihăescu – Cr.Chivu, Florea, Tîrîlă, F.Sava – Roșca, Bodoc, Creșu, Bobe – Burlacu, Lungoci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava