Concert pascal
MOPAN Suceava

Cartierul general al echipei Foresta Suceava s-a mutat la Hotelul Toaca Bellevue. Aici, cu sprijinul nemijlocit al proprietarului stabilimentului, Petrică Negrea, „forestierii” beneficiază de condiții dintre cele mai bune de cazare, masă, pregătire și recuperare.

Foresta Suceava a deplasat în cantonamentul montan următorul lot de jucători: Toma Niga și Matei Cuciureanu – portari; Makongo Karime, Vlad Cimbru, Cătălin Grosu, Andrei Nițu, Marian Botezatu, Robert Cucoș, Alexandru Ionescu, Robert David, Ștefan Cană (venit de la FCSB) – fundași; Samson Chinwendu, Iosif Netbai, Cornel Căinari, Ilie Marian, Marius Filip, Ștefan Mihalciuc, Valentin Hagiu (venit de la Rapid Brodoc), Sebastian Nechita, Vlad Codău (ambii veniți de la Dante Botoșani), Sebastian Burlacu (de la LPS Suceava) – mijlocași; Chika Odoh, Andrei Tănasă, Daniel Muntean, Robert Martin (venit de la Șomuz Fălticeni), Ștefan Petraru (de la LPS Suceava) – atacanți.

Până la reluarea sezonului oficial, „galben-verzii” vor mai susține încă șase meciuri test: pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, la Prundu Bârgăului, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava