Concert pascal
MOPAN Suceava

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare hotărârile luate în acest sens de Guvernul României, FRF a decis în urmă să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020. Luând act de acest demers, conducerea grupării Foresta Suceava a hotărât oprească antrenamentele echipei antrenate de Petre Grigoraș pe termen nelimitat.

„Această situație este un de excepție, noi fiind alături de Europa. Este o situație cu care nu ne-am mai confruntat, pandemia de Covid-19 fiind absolut ieșită din comun. Prioritatea principală o reprezintă sănătatea, însă speranța noastră este aceea că lucrurile vor reveni cât mai repede la normal și că societatea și activitatea sportivă își vor relua cursul obișnuit”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Conducătorul grupării sucevene a anunțat că au părăsit țara și cei trei stranieri ai echipei, italianul Matteo Rigoni, francezul Savane Mamadou și brazilianul Joao Luiz Ramires Vieira.

„Mamadou și Rigoni au plecat în Franța, iar Joao Luiz a zburat în Portugalia. N-avea rost să stea în această incertitudine, la Suceava, departe de familiile lor”, a precizat Andrei Ciutac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava