MOPAN Suceava

La capătul unei prime părți bune a sezonului competițional 2020-2021 al seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Foresta Suceava a început să pună la punct programul de pregătire din debutul anului viitor. Reunirea lotului va avea loc la stadionul Areni, pe data de 18 ianuarie, startul sezonului de primăvară fiind programat pentru data de 14 martie. Conducerea grupării sucevene a propus disputarea unui număr de opt meciuri de verificare în intersezon, perfectând chiar patru dintre ele: pe 31 ianuarie cu CSM Pașcani, pe 13 februarie cu Aerostar Bacău, pe 20 februarie cu CSM Focșani și pe 24 februarie cu Știința Miroslava.

„În afara francezului Yanis Zouaoui, în vârstă de 22 de ani, care am semnat cu noi la sfârșitul lunii noiembrie, suntem în negocieri avansate cu alți trei jucători. Sperăm să facem un stagiu de pregătire de iarnă bun și să începem cu dreptul partea a doua a sezonului competițional. Atmosfera din lotul echipei este bună și dorim un an nou cât mai bun tuturor iubitorilor de fotbal din Suceava” a declarat președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac.

Imediat după încheierea sezonului de toamnă, conducerea grupării de pe Areni a renunțat la trei fotbaliști, brazilianul Patrick Da Silva și de mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu, fiind de așteptat să mai plece și alți jucători odată cu perfectarea noilor transferuri.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava