Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a început curăţenia în lot printre puţinii jucătorii pe care îi mai avea şi a decis să rezilieze mai multe contracte. Cinci fotbalişti au plecat de la echipa suceveană antrenată de Florentin Petre, dar şi din stafful administrativ a a avut loc o plecare.

„Am hotărât să reziliem contractele jucătorilor Răzvan Began, Marius Matei, Vlad Opriş, Mihai Muşea şi Ivan Makriev. Ei oricum aveau înţelegeri cu gruparea suceveană până la finalul sezonului şi în situaţia de faţă nu avea rost să-i mai ţinem două săptămâni. Vom încheia campionatul cu fotbaliştii care au mai rămas şi cu juniorii, urmând ca la vară să ne organizăm astfel încât să avem un parcurs reuşit în Liga a 3-a. De asemenea, am hotărât să renunţăm la serviciile directorului sportiv Dumitru Moldovan. În zilele următoare, prioritatea noastră este să ajungem la un acord cu antrenorul principal Florentin Petre pentru prelungirea contractului”, a declarat preşedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Florentin Petre declara după jocul cu Ştiinţa Miroslava că este dispus să continue la Suceava şi în Liga 3, însă în anumite condiţii. Dinamovistul vrea stabilitate financiară, un lot din care poate alege cel mai bun „11” şi un staff administrativ.

Foresta Suceava e a treia echipă care retrogradează matematic în acest sezon din Liga 3, dintr-un total de cinci, celelalte două fiind ASA Târgu Mureş, retrasă, şi Olimpia Satu Mare, exclusă, ambele fiind desfiinţate. Trupa antrenată de Florentin Petre nu mai poate prinde din urmă Pandurii în ultimele două etapă ale campionatului, fiindcă gorjenii vor câştiga în weekendul următor trei puncte la „masa verde”. În ultimele două etape, Foresta mai are meciuri cu Sportul Snagov (acasă, pe 26 mai) şi Luceafărul Oradea (deplasare, pe 1 iunie) apoi pică în Liga 3.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava