Concert pascal
MOPAN Suceava

Au mai rămas de jucat două etape din ediţia de campionat 2016-2017 a Ligii secunde, dar Foresta Suceava vrea să încheie campionatul pe teren. Gruparea suceveană se va prezenta la partida din penultima rundă de campionat, de duminică 28 mai cu Olimpia Satu Mare, chiar dacă soluţiile pentru rezolvarea situaţiei financiare sunt tot mai puţine odată cu trecerea timpului.

Pentru meciul cu sătmărenii vor eveni Cerlincă, Drugă şi Mutu. Vor lipsi Dumitriu şi Niga, ambii accidentaţi şi Masella, suspendat. Va absenta cert şi căpitanul echipei Daniel Lung care are nuntă în acest week-end.

“Mai avem două etape şi vrem să încheiem bărbăteşte acest sezon competiţional, pe teren. Vor fi şi la acest meci ceva juniori pe teren, dar sucevenii pe care-i avem în lot, precum şi alţi jucători au înţeles că se încearcă un final de sezon elegant.
Oricum, bonus la acest sfârşit de săptămână este nunta căpitanului de echipă Daniel Lung.

Dacă va veni o surpriză plăcută de undeva după încheierea campionatului va fi grozav, dar jucătorii şi staff-ul ethnic vor să aibă conştiinţa împăcată că formaţia Foresta Suceava nu a retrogradat din cause sportive, ci financiare” a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Neachitate de luni bune, datoriile şi penalităţile către Finanţe cresc continuu, iar din urmă sunt aşteptate să mai vină şi alte debite rezultate din memoriile pe care antrenorii şi jucătorii le vor depune la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor, lista fiind deschisă de foştii tehnicieni Cristi Popovici şi Marius Gireadă, care au primit deja câştig de cauză.
Realist judecând, numai o minune o mai poate salva în acest moment pe Foresta de la desfiinţare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava