Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a pierdut la scor de maidan meciul de pregătire cu Aerostar Bacău. Formaţia suceveană a fost surclasată, scor 1-8 (1-4), în amicalul disputat pe terenul viitoarei divizionare secunde Aerostar. Claudiu Scânteie a marcat golul de onoare al “galben-verzilor”,  în prima repriză, dintr-o centrare venită de la Onofraş.
Antrenorii Bogdan Tudoreanu şi Mihai Guriţă au avut doar 14 jucători la dispoziţie, începand meciul în următoarea formulă: G. Niga – Onofraş, Mateciuc, Ciutac, Martin – Căpăţână, Aioanei, Scânteie, Gulei – Artenie, Grumezescu. Au mai intrat: Ursachi, Negură, plus un junior din Botoşani.
“Mulţi vor spune că a fost un amical prea tare pentru noi, ţinând cont că Aerostar începe peste câteva zile campionatul, iar noi abia ne-am adunat de o săptămână. Am vrut însă să ne dam seama la ce nivel ne aflăm cu actualul lot. Am rezistat până spre finalul primei reprize, când am luat doua goluri, apoi… E clar că mai avem nevoie de cinci-şase jucători titulari”, a precizat antrenorul principal al Forestei, Bogdan Tudoreanu.
Începând de ieri, timp de opt zile, “galben-verzii” se vor pregăti în regim de semicantonament pe Areni, perioadă în care au programate câte doua antrenamente pe zi. Foresta va disputa următorul meci amical abia în data de 4 august, în compania viitoarei colege de serie, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava