Concert pascal
MOPAN Suceava

După un an 2018 dezamăgitor, soldat cu retrogradarea din Liga II-a, și cu un parcurs nesatisfăcător în sezonul de toamnă al Ligii a III-a, care nu lasă nici o speranță pentru revenirea imediată în eșalonul secund, Foresta va începe pregătirea de iarnă sperând la un 2019 mult mai bun. Sucevenii au programată reunirea lotului pe data de 21 ianuarie, la conducerea tehnică a echipei urmând să rămână tunisianul Selim Benachour. Așadar, după o primă parte a sezonului nereușită, locul 6 în Seria I ocupat la finalul turului fiind considerat unul departe de speranțele fanilor suceveni, se așteaptă mutări importante de efectiv în pauza competițională. Conducerea clubului a anunțat deja întreruperea relațiilor contractuale cu nu mai puțin de șapte jucători care au deziluzionat în sezonul de toamnă, în această situație aflându-se portarii Alexandru Cotună și George Niga, fundașii laterali Ion Ghimp și Robert Beldiman, precum și mijlocașii Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei și Fares Djermoune. Deocamdată, la capitolul veniri, e dată ca sigură doar înregimentarea portarului Florin Logofătu.

În prezent în vârstă de 23 de ani, Logofătu se anunța un portar de mare viitor în perioada junioratului. La 14 ani a ajuns la Academia lui Gheorghe Hagi, iar la 16 ani a fost transferat de gruparea italiană Novarra. La 21 de ani a revenit în România, iar după un scurt periplu în eșalonul al doilea, la Gloria Buzău, cariera sa a intrat într-un con de umbră, ajungând să evolueze în ultimul timp la gruparea de Liga a IV-a Viitorul Verești.

„Florin Logofătu este un portar încă tânăr, cu calități, care mai are multe de spus în fotbal”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Forestei. De asemenea, Foresta este interesată și de înregimentarea tânărului goal-keeper Augustin Cărbune, de la Liceul cu Program Sportiv, component al echipei naționale de juniori a Republicii Moldova.

Pentru ocuparea tuturor pozițiilor deficitare, gruparea suceveană intenționează aducerea a 4-5 fotbalişti noi, în afara postului de portar existând interes pentru aducerea unui atacant, a unui fundaş stânga şi a unui mijlocaş. De asemenea, se caută și 2-3 juniori de calitate, care să poată evolua de drept în primul unsprezece.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava