• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava se va despărți de o parte din jucătorii care au evoluat în prima parte a sezonului competițional 2018-2019 după ce și-a compromis șansele de promovare, terminând turul de campionat pe un modest loc VI în seria intai a Ligii a III-a. Primii jucători cărora conducerea clubului de pe Areni le-a reziliat contractele sunt Robert Beldiman și francezul Fares Djermoune. Următorii pe lista plecărilor sunt Claudiu Aioanei și Alexandru Cotuna, mijlocașul Laurențiu Roman și portarul George Niga, sunt și ei pe ”lista neagră”. În schimb, oficialii echipei sucevene intenționează să aducă patru-cinci jucători noi pe posturile de portar, atacant, fundaș stânga, mijlocaș central și doi-trei juniori care să poata evolua pe drept în primul unsprezece.

“Galben-verzii” sunt în vacanță până pe 21 ianuarie, când antrenorul Selim Benachour a programat reunirea lotului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava