Concert pascal
MOPAN Suceava

Mâine de la 17.30 pe stadionul ”Areni”, Foresta Suceava va primi vizita grupării Oțelul Galați în meciul retur al primului baraj de promovare în eșalonul secund al fotbalului românesc. Oaspeții pornesc cu prima șansă după victoria clară, cu 3-0 din tur, dar gazdele mai speră într-o minune.

După eșecul la scor de forfait, liniștea s-a așternut peste atmosfera din echipa suceveană și cum se spune, ”tot ce mișcă, nu mai mișcă” în zona bătrânului ”Areni”. Ca să întorci un 3-0 este un lucru foarte complicat care necesită doar trei lucruri, încredere, transpirație și un dram de noroc.

Tot mâine, Bucovina Rădăuți, revelația sezonului în eșalonul trei seria I, va fi favorită în duelul de pe Dunăre cu Dacia Unirea Brăila. Dacă ne uităm în ultimele sezoane de campionat, rădăuțenii fac meciuri foarte bune în deplasare și pot să arate că știu să ”înoate”. Un eventual succes, în contactul cu ”bătrânul fliviu”, le-ar oferi un avantaj serios într-un, din nou posibil, duel cu Oțelul Galați. O confruntare între Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava ar fi de necrezut, la fel cum un derby între marinarii gălățeni și brăileni va fi de zile mari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava