MOPAN Suceava

Pentru al şaselea an consecutiv, angajaţi ai diverselor companii din România şi-au dat întâlnire în Bucureşti, în preajma Zilei Naţionale a României, pentru a participa la turneul de fotbal Cupa Unirii 2019. Printre formaţiile prezente la sfârşitul săptămânii trecute la competiţia găzduită de moderna arenă Alexandreea Club, din Capitală, s-a aflat şi gruparea Inter Conti din Suceava, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului, echipă clasată pe primul loc şi la ultima ediţie a Ligii Companiilor, pe plan local.

Deoarece regulamentul întrecerii a permis fuziuni şi stranieri în echipă, gruparea suceveană a putut utiliza o formaţie competitivă, izbutind să intre pentru al doilea an consecutiv în posesia trofeului pus la bătaie de organizatori. Gruparea manageriată de Mihai Ududec a câştigat grupa din care a făcut parte, după trei victorii, 2-1 cu Star Assembly Sebeş, 3-1 cu Sipex-Ceresit România şi 7-2 cu Electronic Arts Bucureşti. În semifinale, formaţia suceveană s-a reîntâlnit cu o mai veche cunoştinţă, Marina Militară Mangalia, echipă pe care au răpus-o tot în penultimul act, anul trecut. Întâlnirea fost deosebit de echilibrată şi plină de neprevăzut. Inter Conti a condus cu 2-0, însă dobrogenii au avut o revenire senzaţională, ajungând să conducă cu 3-2. Sucevenii au reuşit să egaleze însă la trei şi să se impună, ulterior, în urma loviturilor de departajare.

Confruntarea din ultimul act, cu NetRom Craiova, s-a desfăşurat tot sub semnul suspansului. Sucevenii au fost cei care au deschis scorul, însă oltenii au intrat în avantaj la pauză, cu 4-2. În a doua repriză, fotbaliştii de la Inter Conti au alergat după egalare, golul de 4-4 venind în secvenţele de final, din lovitură de pedeapsă. La fel ca în semifinale, sucevenii au avut nervii mai tari, impunându-se la loteria penaltiurilor.

Din punct de vedere individual s-au remarcat mijlocaşul Eduard Julei, care a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei, şi atacantul Nicolae Gliga, care a cucerit titlul de golgeter.

Anul trecut, Inter Conti a reuşit să se impună la Cupa Unirii după ce a dispus în ultimul act cu scorul de 4-1 de Continental Automotive Products Timişoara, în vreme ce în 2017 selecţionata Ligii Companiilor Suceava a izbutit să acceadă până în finala competiţiei, câştigată de Marina Militară România. Prima participare a unui echipe sucevene la acest turneu datează din 2016, atunci când Dedeman a reuşit să se claseze pe poziţia a cincea.

Turneul de la Bucureşti este organizat de Asociaţia „Fotbal pentru Companii”, cu sprijinul Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava