Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori III a Liceului cu Program Sportiv din Suceava termină în acest sfârşit de săptămână pauza competiţională. Formaţia pregătită de antrenorul Iulian Dugan a avut în acest sezon o evoluţie excelentă, câştigând toate cele zece etape disputate până în prezent. Azi, tinerii handbalişti suceveni vor reveni în competiţie cu o deplasare destul de dificilă pe terenul celor de la LPS Piatra Neamţ. În meciul tur, LPS Suceava a reuşit să se impună pe teren propriu cu scorul de 30–23, după 15–6 la pauză, dar în partida de azi, sucevenii se aşteaptă la un meci mult mai greu, mai ales că adversarii au reuşit să facă un cantonament la Durău.
„Cu siguranţă va fi un meci mult mai greu decât în tur, deoarece ei au beneficiat de o pregătire superioară, cu un cantonament montan. Din păcate, noi n-am avut posibilitatea unui stagiu de pregătire centralizată, deşi am solicitat acest lucru, iar în plus n-am făcut nici un meci test. Sper ca experienţa sportivilor noştri să compenseze aceste lipsuri şi să facem faţă cu pregătirea pe care am făcut-o la Suceava. Mai avem patru meciuri până la turneele de sală, din care-mi doresc să câştigăm cel puţin două, pentru a fi calificaţi matematic la turneul semifinal I. Un alt meci va fi cu LPS Vaslui I, echipă care la rândul ei a făcut cantonament la Cacica şi Gura Humorului, în timp ce o altă contracandidată la podium, LPS Iaşi, a fost la Vatra Dornei”, a explicat antrenorul Iulian Dugan.
La această prim joc din 2016, în lotul sucevenilor există o singură incertitudine, Tudor Emanuel Munteanu revenind după o entorsă mai gravă suferită în luna decembrie. Cealaltă reprezentantă a judeţului, CSU Suceava, va avea în etapa de sâmbătă un meci foarte dificil pe teren propriu cu LPS Vaslui I.
Echipa de juniori III de la LPS Suceava mai are de disputat patru etape din retur, după care va disputa două turnee de sală în care va întâlni din nou fiecare echipă din serie, între 10-13 şi 25-27 martie, primele patru echipe din clasamentul final urmând să meargă la turneul semifinal I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava