Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv din Suceava se poate considera ca și calificată la turneul semifinal al Campionatului Național al juniorilor Under 17 după victoria de pe terenul echipei CSȘ CFR Pașcani. Deși în prima rundă au pierdut la Iași cu 14-0, elevii profesorului Dumitru Livadaru s-au revanșat în disputa de pe terenul formației pășcănene pe care au învins-o cu 27-0. Pentru suceveni au marcat Laurențiu David, două eseuri, Custrin, Portariu și Beldiman câte unul, Beldiman reușind și o transformare.
”Am făcut un joc bun și-i felicit pe băieți. Mai trebuie doar să ne impunem și acasă în fața celor de la CSȘ CFR Pașcani, nu cred că vom avea probleme și putem să ne considerăm ca și calificați la turneul semifinal care va avea loc în data de 24 mai la Constanța” a declarat antrenorul echipei de rugby juniori Under 17 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Din formația suceveană fac parte jucătorii: Timoficiuc, Serediuc, Tăuteanu, Nistor, Munteanu, Beldiman, Portariu, Rusu, Acălinei, Alucăi, David Laurențiu, Custrin, Lupu, Giurcă, Gemeniuc, Măzălică, Lelcu, Netbai, Nistoroaia, Florescu, Zimbru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava