Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava au obținut a șaptea victorie din acest campionat, din zece meciuri disputate, de această dată în fața propriilor spectatori în disputa cu LPS Iași, scor final 30 – 26. Cu toate că au condus pe toată durata meciului, handbaliștii pregătiți de antrenorul Iulian Dugan au intrat în jocul slab al oaspeților și au comis multe greșeli, dar au avut un portar într-o zi foarte bună, Alexandru Ștefan, ce a avut multe intervenții salvatoare. După 30 de minute de joc, LPS Suceava a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, aceasta fiind și cea mai mică diferență din acest joc.
„Pentru noi a fost un antrenament cu public, într-un meci în care nu s-a pus problema câștigătoarei. Am intrat în jocul lor și am ratat destul de mult, dar sunt mulțumit că am câștigat cele trei puncte. Am reușit să rulăm tot lotul de jucători, fiecare sportiv reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.
Cu această victorie, LPS Suceava se menține pe locul trei în grupa A, poziție pe care nu mai are cum s-o piardă indiferente de rezultatele din ultimele două etape.
Până la turneul semifinal I, sucevenii mai au de jucat două meciuri din returul campionatului, sâmbăta viitoare la Piatra Neamț și pe 26 februarie, pe teren propriu, cu a doua clasată, LPS Roman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava