Concert pascal
MOPAN Suceava

Tehnologia evoluează, iar asta nu este neapărat un lucru rău, deoarece aceasta se poate folosi în favoarea noastră astfel încât să se ajungă la realizarea unui profit într-un mod uşor. Tot ce trebuie ştiut este cum şi unde trebuie aplicată tehnologia.

Aceeaşi tehnologie pune la dispoziţie metode prin care putem câştiga sume de bani fară prea mult efort, într-un mod inteligent. Trebuie să lăsăm tehnologia să îşi „bată capul” pentru dumneavoastră şi să vă aducă profit, iar dumneavoastră trebuie să vă bucuraţi de libertatea pe care această evoluţie tehnologică o aduce.

Fortours.ro, o platformă de investiții automate, vă poate ajuta să vă creșteți veniturile și să vă creați o sursă de venit în plus față de cea actuală. La bază este un concept simplu, extins în mai multe țari însă în România nu este atât de cunoscut.

Pentru a vă face o idee despre platformă: Imaginați-vă că oferiți unei bănci o sumă de bani cu termen limită. Banca primeşte banii şi îi folosește pentru a face investiții. Când banca își scoate profitul din investiții, dumneavoastră, că investitor, veți primi banii înapoi în etape plus un profit care este de 8-18%.

La un calcul rapid, daca investiți 200 RON aveți 9% dobândă media care vă întră în cont, deci practic într-o lună puteți face 218 RON, un profit de 18 lei fară nici un efort, totul depinde de suma pe care alegeți să o investiți, spre exemplu, dacă investiți 2000 RON, aveți un profit lunar de 180 ron. Dobândă fluctuează intre 9% și 18%, ceea ce înseamnă că profitul poate fi mai mare în unele luni.

Sigur că aceasta nu este o platformă de îmbogățire peste noapte, totul necesită timp și atenție ca în orice alt domeniu însă totuși vă puteți construi o sursă de venit ce se poate extinde pe termen lung.

Pentru a vă face cont, platforma cere o investiție minimă de cel puțin 200 RON pentru un cont basic însă puteți alege să investiți mai mult decât atât, investiția maximă pe care o puteți face este de 15000 RON, iar, cu o dobândă de 9% puteți ajunge la suma de 16350 RON într-o singură lună.

Pentru a încerca platforma trebuie să aveți vârstă minimă de 16 ani, un cont bancar în RON (nu este neapărat obligatoriu deoarece puteți merge și la bancă să alimentați contul) și un telefon mobil / laptop. Pentru a accesa platforma și a vă face cont, accesați link-ul www.fortours.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava