Concert pascal
MOPAN Suceava

Femeile de succes din Iași ș-au întâlnit în cadrul primei ediții a Forumului Antreprenoriatului Feminin.  Organizat de Revista Glare și Camera de Comerț și Industrie Iași, acest forum își propune să creeze un nucleu de susținere și promovare a mediului de afaceri feminim. „Numărul mare de doamne care au acceptat invitația noastră araată că Forumul Aantreprenoriatului Feminin era un eveniment necesar și așteptat. Acesta va avea anual două sesiuni, una în octombrie și alta la anul în martie. De asemenea, lansăm astăzi și Clubul Femeilor de Afaceri”, a declarat în deschiderea evenimentului Maura Anghel.

Misiunea Forumului este încurajarea spiritului inovator al afacerilor conduse de doamnele Iașului și creșterea competitivitătii acestora, prin crearea unei platforme de discuții între reprezentantele mediului de business.

Conf.univ.dr. Anca Tompea a reprezentat atât Universitatea „Petre Andrei” din Iași cât  Centrul de Dezvoltare Socială la primul Forum al Antreprenoriatului Feminin. „Este un eveniment foarte important pentru comunitatea de business în general și a femeilor din Iași. În viață, în special eu,  eu mă ghidez după următorul motto: ”Vreau. Știu. Pot”. Este foarte important să ne asumăm responsabilitatea și să sprijinim mediul de afaceri feminin și să creăm o competitivitate pozitivă și benefică cu mediul de afaceri și să avem încredere în ceea ce intreprindem”, a mărturisit Tompea Anca.

„Societatea trebuie să vorbească despre modele. Sunt foarte bucuroasă să mă aflu astăzi, aici, alături de voi și cu atât mai mult în fața atâtor femei tinere și femei de succes din Iași”, a declarat Cristina Nichita, Nichi Fashion, creator de modă.

La prima ediție au fost invitate Mihaela Gheran Palade, moderatorul, MC Personal Training, Psiholog, Marina Albescu, Camera de Comert si Industrie Iasi, Director general, Sidonia Susanu, Susanu Clinic, Medic specialist chirurgie plastica si reconstructiva, Camelia Bogdanici, Stereopsis, Medic specialist oftalmologie, Mioara Gociu, Gemini Grup, cluster „Breasla Constructorilor Ieseni”, Manager in construcții, Catrinel Zaharia, MC Personal Training, Consultanta in management, Liliana Ștefan, Centrul de Mediere al Camerei de Comerț, Soluționarea amiabilă a disputelor, Mihaela Pavelescu, Creative Decor, Arte plastice și design interior, Lenuța Alboaie, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, Educație și Afacer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava