MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni a reușit în perioada 1-21 decembrie să acumuleze donații din unsprezece locații. Donațiile au fost reprezentate de hăinuțe, jucării, cărți, dulciuri, rechizite și alte materiale didactice și produse alimentare, produse destinate cu precădere copiilor proveniți din cadrul familiilor cu venituri precare, destrămate din județul Suceava.

În data de 23.12.2012 s-a desfășurat faza a II- a proiectului „Colecția de zâmbete” în care cei mai empatici și proactivi elevi din unitățile de învățământ partenere, coordonați de președintele Forumului Bucovinenilor de Pretutindeni Hreniuc Tudor și alți membri din cadrul organizației, deghizați în personaje ale sărbătorilor de iarnă au bătut la ușile familiilor pentru a aduce sărbătoarea în casele celor nevoiași. Colecționarii zâmbetelor au colindat mai multe case din satele: Românești, Grănicești, Gura Solcii, Slobozia, Calafindești și Șerbăuți unde au încercat să redea tinerilor speranța într-un viitor mai prosper și în certitudinea că Moș Crăciun există la peste 200 de copii.

Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni a fost sprijinit de unități școlare din județul Suceava, Universitatea Ștefan cel Mare din  Suceava,  ONG-ul Grupul Ecologic de Colaborare „Bucovina”, ORDINUL VOLUNTARILOR și Grupul Școlar Dumbrăveni.

După Sărbătorile de Crăciun, înainte de Anul Nou, vom derula faza a III-a proiectului „Colecția de zâmbete”, în care vom încerca să le oferim altor copii din alte localități șansa de a se bucura măcar pentru un moment de Sărbătorile de Iarnă. Cu această ocazie vă invităm să le oferiți micilor copii donații în hăinuțe, cărți, rechizite, jucării, dulciuri, în oricare locație parteneră FBP.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava