Concert pascal
MOPAN Suceava

Forumul European pentru Diplomație Publică organizat de Universitatea „Petre Andrei” din Iași și Centrul pentru Diplomație Publică va avea loc marți, 9 august 2014, începând cu ora 10.00, în Aula Magna.

La eveniment sunt invitați Traian Băsescu, Președintele României, invitați din străinătate – Sean Aday – Directorul Institutului pentru Diplomație Publică și Comunicare Globală din cadrul George Washington University – Statele Unite ale Americii/ Washington DC, PJ Crowley – Fost Purtător de Cuvânt al Departamentului de Stat al SUA și profesor al GW University, Eytan Gilboa – Prof Dr. și Director al Școlii de Comunicare din cadrul Universității de la Tel Aviv (Întemeietorul Annenberg Communication School), Alistair Burnet – Realizator BBC World Service, Indra Adnan – Președinte Soft Power LTD, Patricia Yates – Director al VisitBritain, Alejandro Estivil Castro – Diplomat în cadrul Ambasadei MEXIC în Londra și specialiști din țară.

Forumul European pentru Diplomație Publică reprezintă un eveniment la care participă decizionali români și străini, mediul academic și cercetători din țară și din străinătate, diplomați, oameni de afaceri, reprezentanți ai societății civile. Ajuns la a doua ediție forumul a pornit ca o inițiativă a Centrului pentru Diplomație Publică cu susținerea domnilor Teodor Meleșcanu și Cristian Diaconescu.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava