Concert pascal
MOPAN Suceava

Fosta iubită a cântărețului Chris Brown, Nia Guzman, nu poate spune nimic „pozitiv” despre felul în care îi este tată cântărețul fetiței lor, Royalty, potrivit contactmusic.com.

S-a aflat că muzicianul este tatăl lui Royalty, în vârstă de doi ani, în urmă cu un an, dar Nia spune că Brown a știut mereu de existența fetiței lui, doar că a ales să facă public acest lucru când s-a simțit pregătit. Într-un interviu acordat revistei Latina, modelul a povestit, conform ContactMusic: „Ei bine, lumea a aflat de ea în urmă cu un an. El a știut mereu că are o fetiță, doar că nu era pregătit să facă față situației. Însă a fost o adevărată aventură… Nu pot spune nimic pozitiv… absolut nimic. Nimic pozitiv.”

Cei doi au schimbat câteva repici foarte dure, după ce Chris s-a înfuriat la vedera unor poze cu Royalty îmbrăcată într-un tutu, postate de Nia pe contul ei de Instagram. Brown a acuzat-o pe cântăreață că ‘sexualizează’ imaginea micuței. „Mi se pare nebunesc și absurd că un părinte ar fi de acord să-și îmbrace copilul de doi ani ca și cum ar avea 16. Nu sunt de accord cu asta. Are doar doi ani!!!”, a comentat Chris în dreptul imaginii, conform sursei citate. La scurt timp, Nia a explicat: „Tocmai am vorbit cu el. Văzuse cu puțin timp în urmă un video cu ea în drumul spre clasa de balet. Sî facă această remarcă online, mi s-a părut complet aiurea. Pentru că eu am telefon. Am telefon șui am încercat de nenumărate ori să îl fac să ne creștem copilul împreună, să încercăm să fim amândoi părinți. Ea mereu se îmbracă așa când merge la orele de dans…”

Nia a mai spus că după schimbul tăios de replici, relația lor s-a deteriorat li mai mult. „Când ajunge atât de departe, mai bine nu mai vorbim deloc, pentru că amândoi suntem firi care ne aprindem repede și conversațiile noastre sfârșesc prin a țipa unul la celălalt. Nu vreau să fac asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava