Concert pascal
MOPAN Suceava

A divorţat de Mădălin Voicu în anul 2017, iar de-atunci a preferat să tacă mâlc, deşi fostul ei soţ a vorbit deschis despre situaţie, dar şi despre noua iubită din viaţa sa. Acum, Carmen Olteanu, pictoriţă talentată şi mamă a doi băieţi superbi, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Click! în care a spus adevărul ei.

Click!: Sunteţi o femeie extrem de discretă, nu v-am văzut să vorbiţi vreodată despre despărţirea de Mădălin Voicu. Totuşi, aş vrea să vă întreb, care a fost motivul divorţului, pentru că lumea crede că aţi fost de vină.

Carmen Olteanu: Nu îmi face deloc plăcere să dezbat viaţa mea personală, motiv pentru care am cerut ca acest proces să se desfăşoare cu uşile închise. Referitor la motiv, vă spun doar că nu sunt genul de persoană care să arate cu degetul, însă vă asigur că o femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fosta-nevasta-lui-madalin-voicu-adevarul-despre-divort-o-femeie-cu-doi-copii-nu

Fosta nevastă a lui Mădălin Voicu, adevărul despre divorţ: «O femeie cu doi copii nu pleacă pentru că-i e bine», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava