Concert pascal
MOPAN Suceava

Grimes, fosta parteneră a lui Elon Musk, desemnat cel mai bogat om din lume la ora actuală, a oferit un interviu surprinzător despre modul în care trăiește, de fapt, directorul general al companiei Tesla, dezvăluind că de cele mai multe ori acesta se află „sub pragul sărăciei”, potrivit click.ro.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, care i-a dăruit de curând un copil lui Elon Musk, a vorbit despre viața alături de miliardar, desemnat, de altfel, și cel mai bogat om din lume, prin prisma investițiilor și a afacerilor sale.

Vorbind pentru Vanity Fair, artista și-a amintit cum a găsit la un moment dat o gaură în partea ei de saltea, în timp ce locuia alături de Elon Musk la casa lui din în Los Angeles, notează sursa citată. Grimes l-ar fi rugat pe partenerul ei să cumpere o saltea nouă, iar răspunsul acestuia a frapat-o. În ciuda averii sale colosale, Musk i-ar fi sugerat să aducă salteaua ei de acasă pentru a o schimba pe a lui, care era găurită, în loc să cumpere una noua.

Grimes a povestit, de asemenea, că Musk nu ar da bani nici pe mâncare sau o locuință mai „potrivită” pentru un miliardar, unde să existe pază și firmă de securitate. Aceasta a dezvăluit că timp de 8 zile la rând au mâncat doar unt de arahide.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fosta-partenera-a-lui-elon-musk-despre-miliardar-412847.html#gal=2hidRU1iSj&gal_i=4&gal_fs=0

Fosta parteneră a lui Elon Musk, despre miliardar: «Trăiește în sărăcie. Aveam o gaură în saltea», 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava