Concert pascal
MOPAN Suceava

Simona Sautter, nașa Melissei (20 de ani) a fost pusă la zid de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea (50 de ani), cu care are doi copii. Femeia a declarat și, totodată, a arătat, în exclusivitate pentru Click!, mesajele pe care bruneta i le-a trimis, în privat, pe pagina sa de Facebook, după toate declarațiile publice pe care le-a făcut la adresa sa, în Click!, în speranța că o să o îmbuneze și o să îl lase pe artist să își vadă copiii.

În urmă cu o săptămână, femeia care le-a creștinat fetița lui Alin Oprea și Larisei Uță oferea declarații bombă despre trecutul amoros al Larisei Uță. Aceasta spunea că bruneta l-ar fi tradus, în timpul mariajului, cu mai mulți bărbați bogați, pe artistul de la trupa Talisman. Contactată de Click!, recent, Simona Sautter a mărturisit că a primit mai multe mesaje de amenințare și șantaj din partea femeii cu care Alin are doi copii. „Am avut parte de o surpiză foarte neplăcută din partea Larisei, în urma declarațiilor mele apărute în presă. M-am trezit cu amenințări foarte urâte, cu jigniri și un șantaj murdar, venite din partea ei. Acesta este motivul pentru care vă și arăt tot ceea ce mi-a scris, pentru că este inadmisibil un astfel de comportament. Cum să faci astfel de afirmații? Că lipsești afișe cu mine în tot orașul? (…) După cum observați în mesajele scrise de ea, nu neagă nicăieri tot ceea ce am afirmat legat de ea. Este furioasă pe mine doar pentru faptul că am spus adevărul.”, a declarat pentru Click! Simona Sautter.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fosta-sotie-a-lui-alin-oprea-mesaje-de-amenintare-2222027.html#gal=0fvzbIwQlD&gal_i=2&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava