Concert pascal
MOPAN Suceava

La patru ani de la durerosul divorț de Răzvan Simion, Diana iubește din nou. Dacă fostul ei soț și-a refăcut viața mult mai repede alături de cântăreața Lidia Buble, iată că pe strada ei a apărut soarele abia acum, însă așteptarea a meritat! Nu se bucură doar de dragostea celor doi copii ai săi, ci și de sentimentele pe care i le împărtășește de câteva luni un patron de resataurante din Timișoara, potrivit click.ro.

Click! l-a contactat telefonic, iar acesta a confirmat relația. ”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, a spus timișoreanul.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fosta-sotie-lui-razvan-simion-iubeste-din-nou-cine-e-barbatul-care-o-face

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava