MOPAN Suceava

Fostele glorii ale echipei Foresta Fălticeni au revenit în fața iubitorilor de fotbal din acest municipiu. În cadrul Zilelor Municipiului Fălticeni, duminică, 17 iulie, pe terenul de fotbal „Constantin Jamaischi” a avut loc un meci old-boys între fostele glorii ale fotbalului fălticenean. La invitația primarului Cătălin Coman, la meci au participat peste 40 de fotbalişti, foşti jucători ai echipei Foresta Fălticeni, precum și jucători care s-au retras în ultimii ani din activitate în ultima perioada. Pe teren au fost prezenți şi doi sărbătoriți, Carol  Lichtenstein, care a fost aniversat în avans la împlinirea vârstei de 80 de ani şi Gică Lăcătuş, în vârstă de 73 de ani. Lovitura de începere a fost dată de veteranul Forestei Fălticeni, Carol Lichtenstein. Jucătorii, împărțiți în echipa albă și echipa albastră, au jucat două reprize de câte 35 de minute, la final scorul fiind de 4 – 4. După executarea loviturilor de departajare scorul a rămas egal, 8 – 8, motiv pentru care Primăria Fălticeni le-a acordat tuturor jucătorilor medalia de aur. Meciul a fost arbitrat de arbitrul internațional Sebastian Gheorghe.

Cele două echipe au fost pregătite de antrenorul Cornel Anton. În cadrul festivității de premiere, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman i-a premiat pe cei mai buni jucători cu diplome, medalii şi tricouri. „Miza acestui meci a fost omagierea performanţei extraordinare pe care a realizat-o echipa de fotbal Foresta Fălticeni în urmă cu 55 de ani. În sezonul 1966-1967, pentru prima dată în istoria competiţiei, o formaţie din eşalonul al treilea ajungea în finala Cupei României. Chiar dacă au pierdut disputa finală în faţa puternicei formaţii Steaua Bucureşti, fălticenenii au făcut istorie, eliminând formaţii cunoscute din prima divizie: Steagul Roşu Braşov, Poli Timişoara, Poli Iaşi şi Rapid Bucureşti, care era atunci campioana României, a declarat Cătălin Coman.

Cele două echipe au avut următoarea componență:

Echipa Albă: Florin Pricop, Cornel Ioniţă, Cristian Munteanu, Bebi Sacaş, Mihai Gospodaru, Constantin Moldovan, Vasilică Alexandru, Nicu Corbu, Gică Lăcătuş, Cocio Gheorgalis, Claudiu Stratulat. Rezerve: Costel Apupăzoaie, Cristian Gheorghe, Cristi Antoniu.

Echipa Albastră: Mihai Boariu, Săndel Alexandru, Tudor Varvara, Mihai Filip, Petrică Feraru, Tudor Vladimirescu, Vasile Pleşescu, Carol  Lichtenstein, Vasile Prisacă, Constantin Siminiceanu, Ovidiu Ciobanu. Rezerve: George Hluşco, Cristian Rusu, Daniel Dinea, Eduard  Lichtenstein.

Arbitri: Sebastian Gheorghe ajutat de Alexandru Blanaru şi Andrei Pişta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava