Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul celei de-a IX-a ediţii a Cupei „Moş Crăciun” de la Suceava, la finele săptămânii trecute, a fost organizat şi un meci caritabil. La această partidă de suflet au fost prezenţi peste 20 de actuali şi foşti fotbalişti.

Întâlnirea s-a disputat între două echipe, albă şi albastră şi a fost un adevărat spectacol care i-a bucurat pe cei prezenţi în sala LPS. Câştigătoare a fost echipa albastră care s-a impus în faţa formaţiei mai „pacifiste” cu 8-6. Pentru învingători au punctat, Giani Căpuşă, de trei ori, Daniel Bălan, de două ori, Alexandru Ivan, de două ori şi Alex Buziuc, în timp ce pentru echipa albă au marcat Florin Plămadă, Laurenţiu Berezoschi, Andrei Cerlincă, Tiberiu Serediuc, Daniel Păiuş şi Alexandru Longher.

Echipa albastră: Vlad Hânţescu – Daniel Bălan, Cătălin Strugariu, Augustin Ivaşcă, Giani Căpuşă, Cosmin Tucaliuc, Alexandru Ivan, Dorin Semeghin, Alexandru Buziuc şi Ovidiu Ciobanu.

Echipa albă: Florin Logofătu – Florin Plămadă, Laurenţiu Berezoschi, Alexandru Gheorghe, Marius Onciu, Andrei Cerlincă, Tiberiu Serediuc, Victor Găluşcă, Daniel Păiuş şi Alexandru Longher.

În tribunele sălii LPS Suceava au fost prezenţi peste 100 de spectatori printre care şi membri galeriei „Cohors Dacorum” care au afişat un banner cu mesajul „Împreună pentru Claudia Mihaela”. Partida demonstrativă a fost arbitrată de Florin Motriuc.

La finalul meciului caritabil, la licitaţie a fost scoasă o minge cu autografele echipei Rapid Bucureşti şi un tricou cu autograful lui Daniel Pancu. Mingea a fost adjudecată de Bogdan Prichici, iar tricoul de Alexandru Longher. Spectatorii au mai achiziţionat tricouri purtate de jucătorii de la partida caritabilă, la final adunându-se suma de 3.400 de lei, sumă care va ajunge prin intermediul Organizaţiei „Salvaţi Copiii” la Claudia Mihaela, o fetiţă de patru ani născută cu o malformaţie cardiacă.

„Mă bucur că am reuşit ca în fiecare an de altfel să organizăm un meci la care să vină foştii mari jucători ai Sucevei şi sunt fericit că putem oferi o mică speranţă Claudiei Mihaela” a declarat principalul promotor al evenimentului, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava