• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şase foşti şi actuali membri ai Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”  instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, vor primi astăzi de Ziua Bucovinei titlurile de “cetăţean de onoare al judeţului Suceava”. Este vorba de Daniela Condurache şi Alexandru Dumbravă, interpreţi de muzică populară, Rodica Dominte- secretar literar în cadrul ansamblului, Emil Havriliuc- director şi dirijor, Costinel Leonte- coregraf şi Viorel Leancă- dirijor. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultură din Suceava începând cu ora 14.30 acolo unde Ansamblul Artistic « Ciprian Porumbescu » va prezenta un amplu spectacol prilejuit de Unirea Bucovinei cu ţara dar şi de împlinirea a 60 de ani de activitate.

Manifestările vor fi deschise de buciumaşii din Cîmpulung Moldovenesc după care vor evolua Ansamblul folcloric « Cetina » din  Vama şi Corala Academica din Cîmpulung Moldovenesc. Finalul manifestărilor de astăzi aparţine Ansamblului Artistic « Ciprian Porumbescu » cu un spectacol aniversar alături de invitaţii săi în frunte cu simbolul cântecului popular bucovinean Sofia Vicoveanca. Spectacolele vor continua pe scena Casei de Cultură din Suceava şi sîmbătă între orele 9 şi 17. Trebuie spus că manifestările vor fi transmise în direct de TVR Iaşi iar intrarea la concerte va fi liberă.

Foşti şi actuali membri ai Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” vor primi de Ziua Bucovinei titlurile de “cetăţean de onoare al judeţului Suceava”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... sile

    Au făcut ceva concret aceștia pentru oraș /județ??.Daniela Condurache nu mai trece prin Suceava de zeci de ani…Au avut destule avantaje ca să mai aibă și altele de acum înainte.Un

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava