Concert pascal
MOPAN Suceava

Filiala judeţeană a fostul PNL Suceava a început organizarea şi întărirea filialelor din judeţ pentru a pregăti fuziunea cu PDL în vederea formării noului PNL. Preşedintele fostei Organizaţii Judeţene Sucea a PNL, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că liberalii şi-au stabilit pentru fiecare colegiu de deputat responsabilii cu privire la organizarea filialelor locale. Băişanu a spus că pentru colegiul 10 responsabili vor fi Marius Ursaciuc şi Mihăiţă Negură, colegiul 9 – Dumitru Pardău şi Sorin Proboteanu, colegiu 8 – Tiberiu Prodan şi Adrian Popoiu, colegiul 7 – Steliana Miron şi Tiberiu Prodan, colegiul 6 – Dan Mironiuc şi Steliana Miron, colegiul 5 – Bogdan Amariei şi Cristian Ioniţă, colegiul 4 – Gheorghe Aldea şi Constantin Bulboacă, colegiul 3 – Vasilică Băiţan şi Dragoş Grosar, colegiul 2 – Ilie Niţă, Marius Zmău şi Ovidiu Doroftei şi colegiul 1 – Marius Zmău şi Ovidiu Doroftei.
„Toţi aceşti membri ai PNL cu funcţii de organizare şi bună funcţionare a colegiilor vor lucra împreună cu secretarul general al partidului, Daniel Roibu. Şi toţi cei menţionaţi anterior vor fi responsabili pe colegii, şi vor intra în contact cu toţi preşedinţii de filiale, consilierii şi cu toţi membrii PNL din fiecare localitate în parte”, a explicat Alexandru Băişanu.
El a arătat că în vor fi realizate analize şi vor fi stabilite structuri de conducere toate organizaţiile rămase fără preşedinţi după ce primarii liberalii au trecut la alte formaţiuni politice în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului care a permis migraţia aleşilor locali. Băişanu a spus că în aceste filiale locale sunt suficienţi membri de partid pentru reorganizare şi pentru desemnarea unei noi conduceri. În acelaşi timp, făcând referire la fuziunea cu PDL, Alexandru Băişanu a spus că la viitorul Consiliu Naţional de Coordonare vor fi stabilite principiile şi criteriile în baza cărora se va face unificarea celor două partide.
Trebuie precizat că la conferinţa de presă de sâmbătă, alături de Alexandru Băişanu au fost prezenţi şi primarii PNL din Gura Humorului şi Siret, Marius Ursaciuc, respectiv Adrian Popoiu, ambii anunţându-şi susţinerea personală pentru liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu în primul tur al alegerilor prezidenţiale de anul trecut.
În ceea ce-l priveşte pe Marius Ursaciuc, acesta a ţinut să precizeze, din proprie iniţiativă, că se află alături de Alexandru Băişanu la conferinţa de presă deoarece „s-a reinventat voluntariatul în PNL, şi zona Humor e în momentul de faţă o responsabilitate pe care mi-am asumat-o fără nici un fel de dorinţă de devenire politică”. El a mai spus că organizaţia PNL Gura Humorului l-a susţinut pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Ursaciuc a spus că şi-a asumat în nume personal susţinerea din primul tur faţă de Tăriceanu, în al doilea tur susţinându-l pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României. De precizat că şi Alexandru Băişanu a declarat că Marius Ursaciuc a fost şi rămâne în continuare preşedintele PNL în Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava