MOPAN Suceava

Noul preşedinte al ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat astăzi că fostul deputat Petru Tărniceru va candida din partea acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Petru Tărniceru a avut un mandat de deputat din partea PSD în perioada 2004 – 2008. Tărniceru a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că „mă bucură faptul că fac parte dintr-o echipă nouă, cu oameni ambiţioşi. Sunt hotărât să câştig primăria de la Vatra Dornei. Experienţa pe care am câştigat-o în timp, în administraţie şi politică îmi oferă puterea să câştig funcţia de primar”.
Tot astăzi, Alexandru Băişanu a spus că pentru Primăria Fălticeni, ALDE îl va avea ca şi candidat pe fostul viceprimar al acestui municipiu, Gheorghe Aldea. Băişanu a spus că Gheorghe Aldea este simpatizant al ALDE, şi că urmează să preia funcţia de preşedinte al filialei locale din Fălticeni. De asemenea, Petru Tărniceru va ocupa funcţia de preşedinte al ALDE Vatra Dornei. Alexandru Băişanu a mai anunţat că ALDE Suceava are ca proiect pentru alegerile locale din acest an câştigarea funcţie de primar al municipiului Suceava, precum şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

Aflat la prima conferinţă de presă în calitatea de preşedinte al ALDE Suceava, Băişanu a declarat că „mă simt deosebit de onorat că al doilea om în stat, preşedintele Senatului României, m-a sprijinit şi mi-a oferit posibilitatea de a conduce organizaţia ALDE Suceava. Intrarea mea în ALDE e continuarea a ceea ce am anunţat săptămâna trecută, şi anume că urmez în continuare calea liberală”, a spus Alexandru Băişanu. Acesta a demisionat săptămâna trecută din PNL Suceava.

Fostul deputat Petru Tărniceru s-a înscris în ALDE şi candidează pentru Primăria Vatra Dornei, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava