MOPAN Suceava

Fostul internațional român Miodrag Belodedici a fost prezent la finele săptămânii precedente la Vatra Dornei, unde a promovat Cupa Tymbark și a asistat la antrenamentele juniorilor din localitate.
“A fost extraordinar de interesant pentru mine să văd, încă o data, cum copiii pasionați de fotbal fac totul cu o implicare de om matur. În cei peste doi ani de când sunt Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, am avut ocazia să urmăresc antrenându-se sau jucând în competiție mii de copii și, de fiecare dată, am fost plăcut impresionat de energia și dăruirea lor. Îi voi susține pentru a-și urma pasiunea pentru fotbal”, a declarat Belodedici.
Unul dintre mici fotbaliști din Vatra Dornei a avut parte și de o surpriză din fostului internațional român, care i-a făcut o vizita la Centrul de Plasament în care locuiește, copilul fiind orfan. Aici, Belo a stat de vorba cu tutorele copilului pe care l-a îndemnat să îl susțină în continuare pe elevul pasionat de fotbal și să-l încurajeze să-și urmeze visul de a deveni fotbalist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava