MOPAN Suceava

Fostul partener de viață al regretatului muzician George Michel, Fadi Fawaz, a fost arestat după ce ar fi distrus vila de 5 milioane de lire sterline a starului, informează contactmusic.com.

În luna mai a acestui an, presa de peste ocean scria că Fadi s-a instalat în casa fostului lui iubit, care a decedat în decembrie 2016, și, în urma insistențelor familiei muzicianului și citațiilor legale, acesta a refuzat să plece.

Marți noapte, poliția a fost chemată la proprietatea din Londra, după ce vecinii l-au văzut pe Fadi stând gol pe acoperișul casei. De asemenea, vecinii au declarat că au auzit zgomote în casă și apă ieșind pe ușa din față. Poliția l-a arestat pe Fadi pentru distrugere.

Un vecin a spus pentru ziarul The Sun, conform sursei citate: „Distrugerile din casă sunt foarte mari. Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Fiecare bucată de mobilă, fiecare perete, fiecare fereastră, tot ce a lăsat George acolo – totul este complet distrus. Până și toaletele și chiuvetele au fost distruse. Pereții au fost distruși, de asemenea. Chiar și tavanele. Asta nu s-ar fi putut întâmpla într-o singură noapte, sigur a stricat lucrurile câte puțin, de-a lungul mai multor zile. Păcat… pentru că George iubea foarte mult acel loc – minunat într-o vreme.”

Fadi Fawaz a primit o lovitură grea la începutul lunii iunie, când a aflat că George Michael nu l-a inclus în testament. George Michael a lăsat aproape toată averea de 110 milioane de euro celor două surori ale sale, Melanie și Yioda.

Fawaz a declarat că va contesta dispozițiile testamentare, pe motiv că a fost dezavantajat.

Starul pop britanic George Michael a murit din cauze naturale. Faimosul muzician a fost găsit mort în casa sa din Oxfordshire, Anglia, în 2016, în ziua de Crăciun, de fostul său partener de viață Fadi Fawaz. Autorul hit-ului ‘Careless Whisper’ a fost înmormântat alături de iubita sa mamă, Lesley Anglod, în cimitirul Highgate, Londra, la sfârşitul lunii martie. George Michael avea 53 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava