• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Staff-ul Forestei Suceava s-a mărit începând de la finele săptămânii trecute, odată cu cooptarea în structura de conducere a clubului a lui Florin Cristescu. Fostul jucător din perioada de glorie a CSM-ului va lucra de această dată la gruparea suceveană în calitate de team manager, după ce în trecutul apropiat a activat ca antrenor la echipa mare și la formațiile de juniori.
„Sper ca această revenire a mea la Foresta să fie de bun augur. Voi avea atribuții de organizare în plan strict sportiv, încercând să fiu foarte aproape de antrenori și de jucători. De asemenea, voi începe o monitorizare strictă a copiilor talentați din județ, intenția clubului fiind aceea de a crea un centru de copii și juniori puternic. Este o nouă provocare pentru mine, mai ales că se dorește să se pună bazele unei echipe competitive, care să forțeze promovarea în Liga a II-a în viitorul sezon. Până la vară, vom face o evaluare amănunțită a fotbaliștilor din lot, astfel încât să știm cu exactitate pe cine ne vom putea baza în continuare”, a declarat Florin Cristescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava