Comenzi MOPAN Suceava

Britney Spears este dorită înapoi de fostul ei logodnic. Jason Trawick, 43, care a rupt logodna cu Britney Spears în urmă cu doi ani, după patru ani de relație, se pare că o vrea înapoi pe cântăreață, dar tatăl acesteia, Jamie Spears, i-a transmis să nu se apropie de ea, potrivit contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru revista InTouch: „I-a spus lui Jason să nu o mai sune. Jamie chiar nu vrea ca cineva din trecutul lui Britney să mai apară în viața ei acum.” Britney a declarat într-un interviu că despărțirea de Jason „a fost nasoală”. În timp ce-și promova albumul ‘Britney Jean’, în septembrie 2013, ea a spus, potrivit ContactMusic: „În timp ce am făcut acest album, m-am despărțit de Jason; am scris foarte mult despre despărțirea noastră. Despărțirile sunt nasoale, omule!”

Recent, cântăreața în vârstă de 33 de ani a început să se întâlnească cu producătorul TV Charlie Ebersol, 33. Această relație vine după despărțirea de David Lucado, care a avut loc anul trecut, iar tatăl lui Britney speră ca fata lui să se așeze la casa ei cu Charlie. Mai mult, un apropiat al cuplului a declarat că cei doi, care sunt împreună de patru luni, au început deja să vorbească despre copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava