Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul model Jerry Hall se va căsătorti cu miliardarul australian Rupert Murdoch. După o relație de patru luni, cei doi au anunțat, luni, că s-au logodit, prin intermediul unui mesaj publicat în ziarul britanic The Times, informează contactmusic.com. „Domnul Rupert Murdoch, tatăl lui Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace și Chloe Murdoch, și domnișoara Jerry Hall, mama lui Elizabeth, James, Georgia și Gabriel Jagger, sunt extrem de încântați să anunțe că s-au logodit.”, se arată în anunțul publicat în ziar.

Faimosul miliardar, în vârstă de 84 de ani, care are o avere estimată la 13 miliarde de dolari, deține ziarul The Times, publicație care face parte din compania globală de mass-media News Corp.

Fostul supermodel Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, a început să se întâlnească, potrivit presei de peste ocean, cu celebrul om de afaceri în luna septembrie a anului trecut, iar perechea și-a făcut publică relația la finala Cupei Mondiale de Rugby, care a avut loc la Londra, pe 31 octombrie 2015.

Aceasta este prima relaţie serioasă a magnatului australian după despărţirea de cea de-a treia soţie a sa, Wendi Deng, în iunie 2013, pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair. Seriozitatea relației lor a confirmat-o și un apropiat al cuplului, încă de la început: „Este foarte atras de ea. Nu există nicio o îndoială că formează o pereche.”

Jerry Hall s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones – tatăl celor patru copii ai ei -, în 1999, după ce a aflat că celebrul rocker britanic a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are și un fiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava