Șoc în lumea sportului sucevean, fostul portar al echipei de handbal masculin a Sucevei și profesor la LPS, Dorel Țugurlan a trecut la cele veșnice. Unul dintre cei mai carismatici și valoroși portari suceveni de handbal, ”Țoc”, cum îi spuneau prietenii a murit subit la doar 50 de ani.

Dorel Țugurlan a evoluat în primul eșalon valoric al handbalului românesc la Fibrex Săvinești, pentru ca apoi să joace pentru CS Suceava și Ambro Suceava. Dorel Țugurlan a fost un tip sportiv de mare talent și inspirație și de multe ori echipa a câștigat datorită paradelor sale. Spre lauda sa, el a fost și un tip simpatic și deschis, fiind agreat de coechipieri.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Dorel Țugurlan a fost antrenor la Liceul cu program Sportiv din Suceava pregătind în general echipele feminine. O perioadă Dorel Țugurlan a fost inspector în cadrul DJTS Suceava acolo unde s-a reântâlnit cu fostul său mentor și antrenor, Pop Șerban.

Am jucat împreună în echipă, fotbal, că era bun și aici, și în prelungiri și a fost un băiat fain. Nu am cuvinte care să exprime regretul meu că nu a mai stat aici cu noi.

Dumnezeu să-l aibă în paza sa!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava