Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul senator PSD de Suceava din zona de munte a județului, în mandatul 2012 – 2016, s-a înscris în Pro România Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o alături de Neculai Bereanu. Cătălin Nechifor a declarat că în mandatul pe care l-a avut ca senator, Neculai Bereanu a încercat să ducă mesajul muntelui din Bucovina în Parlamentul României și să sprijine această zonă a județului. „Prin ceea ce a făcut, prin ceea ce va face de acum încolo, am convingerea că va continua proiectele de succes pe care le-a început”, a spus liderul Pro România Suceava, care i-a mulțumit lui Neculai Bereanu pentru decizia de a se alătura echipei acestui partid. Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a spus că Pro România se consolidează la nivelul județului Suceava, având în momentul de față peste 1.400 de membri și filiale în 102 de localități ale județului. „În Pro România Suceava s-au înscris oameni de calitate, care nu au făcut, toți, politică. Și deja ne putem consolida ca a treia forță politică din județul Suceava, după PNL și PSD, și suntem pregătiți pentru prima competiție importantă, alegerile europarlamentare”, a precizat Nechifor, care a mai adăugat că duminica aceasta o delegație importantă din județul Suceava, formată din circa 100 de membri de partid, va fi prezentă la București la evenimentul de lansare a candidaților Pro România pentru alegerile europarlamentare.

Neculai Bereanu a amintit de câteva dintre proiectele realizate alături de Cătălin Nechifor

În ceea ce-l privește pe fostul senator Neculai Bereanu, acesta a declarat că înscrierea în Pro România este un moment emoționant pentru el. Bereanu a precizat că vrea să-i mulțumească lui Cătălin Nechifor pentru că a avut încredere în el atunci când l-a promovat pentru a candida pentru Senat în colegiul de munte din județul Suceava. „Am fost alături de Cătălin Nechifor pentru că am avut încredere în el și atunci când a candidat pentru conducerea PSD Suceava și atunci când a candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava”, a spus Neculai Bereanu.
El a amintit și de mai multe proiecte realizate în perioada 2012 – 2016, printre care drumul Transrarău, care a devenit cunoscut la nivel național, Festivalul Muntelui de pe Rarău, modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 4 din Vatra Dornei, dar și organizarea primului târg important pentru agricultură în zona de munte a județului, cel de la Dorna Candrenilor, la Floreni, dar care nu a mai fost organizat ulterior, în condițiile în care oamenii au nevoie de astfel de evenimente. Neculai Bereanu a mai adăugat că în calitate de senator a reușit să obțină ca sediul Agenției Naționale a Muntelui să aibă sediul la Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava