Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul de Tuncay Ozturk nu a avut un impact negativ asupra Andreei Marin, din contră, fosta prezentatoare pare mai fericită și liniștită ca oricând. „Zâna surprizelor” și-a regăsit bucuria în brațele unui diplomat și lucrează, cu la fel de multă implicare, la diferite proiecte. Pe de altă parte, cel care i-a fost soț se confruntă cu anumite probleme de ordin financiar, potrivit click.ro.

Potrivit statisticilor publicate de Ministerul de Finanțe, doctorul de origine turcă a înregistrat pierderi de aproximativ 80.000 de euro în ultimii ani. În plus, în „contul” lui Tuncay au fost descoperite niște datorii considerabile care ajung la suma de 170.000 de euro. Cu toate acestea, fostul soț al Andreei Marin nu pare foarte afectat de cele întâmplate și este în continuare prezent la evenimentele organizate în lumea mondenă, semn că este cât se poate de încrezător că problemele își vor găsi rezolvarea mai devreme sau mai târziu, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fostul-sot-al-andreei-marin-ajuns-la-sapa-de-lemn-cu-ce-probleme-se-confrunta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava