Concert pascal
MOPAN Suceava

Momente cumplite pentru fostul soț al artistei Mariah Carey. Comedianul Nick Cannon a dezvăluit că fiul său, de doar cinci luni, a murit în urmă cu o săptămână din cauza unei tumori pe creier, potrivit click.ro.

Cu lacrimi în ochi și cu glasul tremurat, Nick Cannon a dezvăluit că fiul său de cinci lui a murit din cauza unei tumori foarte agresive,care s-a extins rapid. Nick a mărturisit că problemele s-au agravat în preajma Zilei Recunoștinței, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva pe micuțul Zen.

Nick a explicat că problemele au început atuci când Zen avea doar două luni. El si soția sa au observat că bebelușul avea capul supradimensionat și au mers la doctor, crezând că este vorba despre ceva banal. Diagnosticul pus de medici a fost însă unul devastator. Zen avea o tumoră pe creier. În ciuda faptului că a fost operat de urgență, starea lui Zen s-a deteriorat rapid, iar în cele din urmă a murit, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/fostul-sot-al-artistei-mariah-carey-momente-cumplite-fiul-lui-nick-cannon-murit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava