MOPAN Suceava

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a câștigat simpatia publicului datorită dezinvolturii și sincerității ce o caracterizează, notează click.ro. Vedeta a povestit, recent, o întâmplare amuzantă; a vorbit despre reacția fostului soț atunci când a văzut-o nearanjată.

Invitată în cadrul matinalului de la Kanal D, în stilul caracteristic, jurata de la ”Bravo, ai stil” a vorbit liber și sincer despre operații estetice, poze editate, dar și machiaj, gene și peruci. Ușor amuzată de o întâmplare din viața sa, vedeta, cu o sinceritate debordantă, a povestit despre impresia ce i-a lăsat-o fostului soț, atunci când a apărut fără perucă, gene și machiaj. „M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea… M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis: «Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?». Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații”, a declarat aceasta, potrivit sursei citate.

Vedeta a recunoscut că apelează la fel și fel de șiretlicuri pentru a arăta mai bine, atât în poze, cât și în realitate, însă, atrage atenția că toate acestea trebuie făcute cu moderație, pentru a nu deveni periculoase.

Raluca Bădulescu nu s-a sfiit să vorbească nici despre operații estetice. Aceasta a recunoscut că a apelat la acestea începând cu procedura eliminării pielii în exces după operația de micșorare a stomacului, cea de micșorare a sânilor, schimbarea danturii, dar și proceduri de lifting non-invazive.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fotul-sot-despre-raluca-badulescu-fara-peruca-si-564368.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava