MOPAN Suceava

ACS Juniorul Suceava continuă să colecţioneze trofee. Grupa de 2004 a „alb-verzilor” a câştigat Braşov Cup, un puternic turneu internaţional de fotbal juvenil, care a reunit la start 15 formaţii la această categorie de vârstă.
Condusă de pe margine de antrenorii Bogdan Pantea, Constantin Dumistrăcel şi Mihai Guriţă, echipa suceveană a ocupat locul doi în grupă, dupa 2-1 cu LPS Banatul Timişoara, 3-0 cu Ajax Bucureşti, 3-0 cu Edu Sport Iaşi şi 0-3 cu Cautis Steaua Sudului. „Alb-verzii” şi-au croit drum spre finala competiţiei, după ce au trecut de Pro Junior Craiova (4-1), în sferturile de finală şi de Cautis Steaua Sudului (2-1), în semifinale. În finala, cei de la ACS Juniorul au dat din nou peste LPS Banatul, în faţa cărora s-au impus cu 2-1, prin golurile lui Ionuţ Nistor şi Eduard Neamţu, ultimul fiind declarat MVP-ul turneului la categoria 2004.
O prestaţie remarcabilă a avut şi grupa de 2003, care s-a întors de la Braşov cu medaliile de bronz, după ce a trecut în finala mică de CSS Slatina. La final, suceveanul Răzvan Zofotă a fost declarat cel mai bun portar al turneului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava