MOPAN Suceava

La finele săptămânii trdcute, grupările de Liga a III-a Bucovina Rădăuți și Sănătatea Darabani s-au întâlnit într-un meci de pregătire, la Milișăuți. Partida a fost la discreția trupei antrenate de Daniel Bălan și Dorin Goian, care s-a impus la final cu categoricul scor de 8-0.
În afara reușitelor semnate de Ciobanu (3),  Stoian, Ionesi, Alecsandru, Ungurianu și Butsura, rădăuțenii au irosit și alte ocazii clare de gol. La pauză, Bucovina conducea deja cu 6-0, în partea secundă cei doi tehnicieni rulând tot lotul de jucători avut la dispoziție.
Formația rădăuțeană a început partida în alcătuirea Puianu – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesei – D. Bălan, Vitu, Stoian, Ungurianu – Ionesi, Ciobanu. Au mai intrat Prutean, Botezat, Corniciuc, Tironeac, I. Mihai, Timiș, Jamilu, Butsura. Vicliuc nu a evoluat nici un minut din cauza unei accidentări.
Noutățile din intersezon ale rădăuțenilor sunt atacantul Butsura, de la Zimbrul Siret, și fundașul central Corniciuc, de la CSM Pașcani.
Bucovina a pierdut cu scorul de 2-1 primul joc test al anului, disputat în urmă cu o săptămână, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.
În continuare, gruparea rădăuțeană mai are programate meciuri amicale cu  CSM Roman (21 februarie), Sănătatea Darabani (24 februarie), Siretul Dolhasca (28 februarie) și Juniorul Suceava (3 martie).
Bucovina va fi nevoită să stea în prima etapă din returul Ligii a III-a, urmând să joace primul meci oficial al sezonului de primăvară o săptămână mai târziu, pe 10 martie, când va primi, la Rădăuți, vizita liderului Aerostar Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava