MOPAN Suceava

În luna decembrie, municipiul Suceava va găzdui cea de-a XII-a ediție a Cupei Moș Crăciun la fotbal pentru copii, competiție organizată de clubul Juniorul Suceava, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal. Datorită interesului crescut al participanților, care s-a transformat într-un număr mare de solicitări pentru înscriere, ediția din acest an a competiției se va derula în două weekenduri, așa cum s-a întâmplat și în 2017.
Astfel, întrecerea categoriilor de vârstă 2008, 2010 și 2012 va avea loc în intervalul 14-16 decembrie, în vreme ce concursul aferent categoriilor de vârstă 2009 și 2011 se va derula între 21 și 23 decembrie. Partidele se vor desfășura în două locații, Sala Liceului cu Program Sportiv și balonul de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”. Până în prezent, au confirmat prezența la turneul de la Suceava peste 20 de cluburi, managerul turneului, Ciprian Anton, anticipând o participare record la Cupa Moș Crăciun.
„După disputarea a unsprezece ediții competiția a devenit deja una de tradiție, fiind așteptată cu interes de copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Mizăm pe o participare însemnată, a circa 700 de copii legitimați la 60 de echipe din țara noastră și din Republica Moldova. Ca organizatori, sperăm să ne ridicăm și de această dată la nivelul așteptărilor, astfel încât toată lumea să plece cu amintiri plăcute de la Suceava”, a declarat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava