Concert pascal
MOPAN Suceava

În turul IV al actulalei ediții a Cupei României, Bucovina Rădăuți a reușit să se califice mai departe, în premieră pentru echipă și oraș, în șaisprezecimile competiției, grație victoriei de pe teren propriu din disputa cu Știința Miroslava, scor 2 – 0, ambele goluri fiind marcate în prelungirile partidei. Prima parte a fost una fără prea multe ocazii pentru echipa pregătită de antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan, Stoian având o ocazie de gol, dar la pauză scorul era același, 0–0. În repriza secundă, gazdele și-au creat mai multe ocazii, una prin Stănescu, care a fost la un pas să-l învingă pe portarul advers după o lovitură de cap, în timp de ce Cerlincă a șutat foarte bine, dar balonul a trecut milimetric pe lângă bară. După cele 90 de minute în care nu s-a marcat, meciul a intrat în prelungiri și după numai patru minute de joc, Vlad Stănescu deschide scorul în urma unui şut de la 14 metri, după un corner executat de Ungureanu de pe partea dreaptă, scor 1–0. La șapte minute după, în minutul 101, Iulian Ionesi a dublat avantajul pentru Bucovina Rădăuți, la capătul unui contraatac trei contra patru finalizat cu un șut de la 10 metri, fără speranțe pentru portarul Miroslavei. Două minute mai târziu, oaspeții rămân în inferioritate, la o fază în care Răzvan Gorovei vede al doilea cartonaș galben și cel roșu, pentru un atac din spate. Până la final s-a evidențiat și portarul Puianu, care a apărat o lovitură de la 11 metri, dar la care tușierul a dictat repetarea, considerând că nu a stat pe linia porții. Din fericire, și a doua oară Puianu a fost inspirat și a păstrat tabela neschimbată, scor final 2 – 0 pentru Bucovina Rădăuți.
„Echipa a făcut un meci bun, a depus un efort considerabil și a meritat victoria. În prima repriză am fost mai stingheri, în fața unei echipe de talie, dar în partea a doua și prelungiri am jucat mult mai bine. Cred că este o premieră pentru oraș această calificare și țin să-i felicit pe jucători pentru această performanță. În continuare vom juca împotriva unei echipe de nivel superior și va fi o experiență interesantă pentru mulți dintre jucătorii noștri. Vom încerca să dăm totul pe teren și să facem un joc cât mai bun în ideea de a merge mai departe. Acum începem să pregătim meciul de sâmbătă din campionat, când vom juca la Liești”, a declarat antrenorul Dorin Goian.
Radăuți a început în formula: Puianu, Alecsandru, Vișinari, Antonesei, Ciobanu, Stănescu, Ungureanu, Buziuc, Dănilă, Stoian și Busuioc, pe parcurs intrând și Ionesi, Bosânceanu, Bălan și Cerlincă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava