Formaţia Progresul Frătăuţii Vechi a acces în semifinalele Cupei României, faza judeţeană, acolo unde va întâlni gruparea Dorna Vatra Dornei, în deplasare pe data de 21 mai de la orele 17:00. Echipa condusă de Valentin Tăutean şi Tom Honceac a ajuns în această fază a competiţiei după ce s-a impus pe teren propriu în faţa componentei Ligii a IV-a, Minerul Iacobeni, cu scorul de 4-1.
Frătăuţenii ştiu că vor avea un meci dificil la Vatra Dornei, dar sunt mulţumiţi de faptul că au ajuns până în penultimul act al fazei judeţene a Cupei României. Preşedintele echipei fratautene, Nicu Covaşă are mare încredere în băieţii săi, în perspectiva jocului de la Vatra Dornei, şi speră ca echipa sa să iasă învingătoare. Pe parcursul acestui sezon, cu ajutorul conducerii, a staff-ului ethnic, dar mai ales a jucătorilor, Progresul Frătăuţii Vechi a acumulat un număr mare de puncte în Liga a V-a, reuşind să ajungă în poziţia de lider în clasamentul seriei a II-a şi să spere pe bună dreptate să promoveze în Liga a IV-a.
În cazul în care va reuşi să se impună în fazele eliminatorii ale semifinalei, Progresul va putea juca în finală cu una din echipele Viitorul Vereşti sau Bucovina Şerbăuţi, formaţii ce se întâlnesc şi ele în această fază a competiţiei.
S1 : Dorna Vatra Dornei – Progresul Frătăuţii Vechi – Marţi 21 Mai – Ora 17:00
S2 : Viitorul Vereşti – Bucovina Şerbăuţi – Marţi 21 Mai – Ora 17:00
Rezultate obţinute de Progresul Frătăuţii Vechi în această ediţie a Cupei României, faza judeţeană:
Etapa I : AS Flacara Vicovu de Jos 0 – 2 AS Progresul Frătăuţii Vechi
Etapa a II-a: AS Progresul Frătăuţii Vechi 2 – 0 AS Bradul Putna
Etapa a III-a: AS Progresul Frătăuţii Vechi 5 – 0 AS Steaua Dumbrăveni
Etapa a IV-a: AS Progresul Frătăuţii Vechi 4 – 1 AS Minerul Iacobeni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava