Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a rămas singura formație suceveană de pe tabloul de concurs al Cupei României, după ce s-a impus, , cu 2-1, pe terenul celor de la Șomuz Fălticeni, într-un joc contând pentru turul secund al competiției.

Așa cum era de așteptat, meciul a fost foarte echilibrat, la jumătatea meciului scorul fiind egal 0-0. Totul s-a ”aprins” din momentul în care gazdele au preluat conducerea pe tabela de marcaj prin execuția de senzație a juniorului Alex Savin, care l-a surprins pe Niga cu un șut lobat de la 25 de metri.

Replica „galben-verzilor” a venit în minutul 76, atunci când nigerianul Chika Odaoh a împins în plasă o minge centrată de pe flancul drept de către Căinari. Același Chika a întors soarta disputei trei minute mai târziu, după ce a punctat cu calm după o pasă perfectă în adâncime.

Șomuz Fălticeni: Puianu – Alecsandru, Chirilescu, Antonesei, Ed. Ciobanu, Dănilă, Cîrstean, Julei, Savin, R. Ciobanu. Au mai intrat: Pitic, Cara, Bejenar și Nistor. Antrenor: Iulian Ionesi.

Foresta Suceava: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Grosu, Samson, Mihalciuc, Tănasă, Ilie, Filip, Chika. Au mai intrat: Au mai intrat: Netbai, Căinari, Smocot și David. Antrenor: Dorin Goian.

Runda următoare a Cupei României, în care vor intra în competiție și echipele de Liga a II-a, este programată în perioada 13-14 septembrie.

După succesul din Cupa României, Foresta Suceava va evolua mâine de la ora 17.00 pe stadionul ”Areni”, în etapa a II-a a seriei I a Ligii a III-a, contra grupării Csikszereda II. În prima rundă de campionat ciucanii au remizat acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce ”forestierii” s-au impus la nou promovata Brodoc.

Totul este pregătit bine pentru acest meci, terenul, tribunele, vestiarele, mai rămâne doar galsul și gustul victoriei sucevene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava