Concert pascal
MOPAN Suceava

Viitorul Liteni este câștigătoarea fazei județene a Cupei României. În finala disputată la mijlocul acestei săptămâni pe Stadionul ”Areni”, echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a învins cu scorul de 3-2 pe Bucovina Dărmănești. Partida a fost una foarte disputată și spectaculoasă, beneficiind de o asistență numeroasă. Bucovina, pregătită de Paul Reboșapcă, a deschis scorul în minutul 10 prin Zaharie, care a înscris după o fază de contraatac. Viitorul a egalat la scurt timp prin Lungu, dintr-un penalty obținut de fotbalistul fără vârstă, Mihai Guriță. În minutul 30, formația din Dărmănești a beneficiat la rândul ei de o lovitură de pedeapsă, însă Parasca n-a putut să-l învingă pe Niga de la punctul cu var.

Nou intratul Bijec i-a adus în avantaj pe cei de la Liteni când se scursese o oră de joc, după care, în minutul 74 s-a făcut 2-2 în urma autogolului lui Niga. Golul care a decis soarta finalei a fost marcat de Malanca, în minutul 84.

Viitorul Liteni va reprezenta județul Suceava în faza regională a Cupei României, care va debuta pe 6 iulie.

Viitorul Liteni: G. Niga – Lungu, Dumitraș, Bîgu, Ciuric, Zamă, Corban, Gheorghiță, Malanca, Gliga, Guriță. Antrenori: Demis Maranda și Cătălin Holca. Au mai intrat: Bijec, Leuciuc, Țurcanu, Netea și Mărăcineanu.

Bucovina Dărmănești: Greciuc – Ceviuc, Dolceanu, Bejenari, Ocrainiciuc, Murărescu, Ciocoiu, Parasca, Barbir, Bodnariuc, Zaharie. Antrenori: Paul Reboșapcă și Andrei Grigoriciuc. Au mai intrat: Holban, Bilț, Bidașcă și Grigoriciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava