MOPAN Suceava

La capătul a trei etape disputate din campionatul Grupei I a Ligii a II-a de fotbal feminin, formația Colegiului ”Nicu Gane” din Fălticeni are un bilanț de două victorii și o înfrângere. Ediția 2020-2021 a Ligii a II-a de fotbal feminin a fost structurată în trei grupe, singura reprezentantă a județului Suceava în această competiție, gruparea fălticeneană, fiind repartizată în Grupa 1, alături de formațiile CSS Târgoviște, Vulpițele Galbene Roman, Vasas 2 Femina Odorhei și Navobi Iași. Echipa pregătită de Marcel Irimie și Adrian Dănilă a disputat în decurs de o singură săptămână primele trei meciuri din campionat și va intra deja în pauză competițională, în condițiile în care îi va veni rândul să stea în runda a patra, iar etapa a cincea, ultima a turului, este programată pe 1 martie 2021.
Fălticenencele au reușit să câștige duelurile cu Navobi Iași, din deplasare, cu 4-1 și cu Vasas 2 Femina Odorhei, cu 2-0, pe teren propriu, după care au cedat în disputa de la Roman, cu Vulpițele Galbene, scor 1-5.

Din lotul formației CN „Nicu Gane” fac parte jucătoarele:
Portari: Ciobanu Miruna, Nechita Monica, Cuciureanu Dana.
Fundaşi: Parasca Bianca, Buburuzan Andreea, Holtzhauser Mihaela, Bejenaru Anda, Lazăr Andreea, Mnesciuc Ioana, Daria Iulia, Maftei Daria, Viţelariu Cătălina.
Mijlocași: Maxinese Cătălina, Aioanei Petruța, Săuţa Iuliana, Drîmbă Mădălina, Gîscă Sînziana, Loghin Bianca, Leonte Alesia.
Atacanți: Casian Loredana, Viziteu Dorina, Boliacu Denisa, Sîrghie Elena.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava