• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa Colegiului Național N “Nicu Gane” Fălticeni a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei a II-a din Liga a III-a la fotbal feminin, după ce s-a impus cu scorul de 3-1, pe terenul formației CSM Pașcani. Trupa antrenată de Marcel Irimie și-a asigurat a doua victorie stagionala prin golurile marcate de Casian (două) și Viziteu.
Echipa fălticeneană a început în următoarea formulă de joc: D. Roșu, Lazăr, Holtzhauser, T. Pintilie, Tibichi, A. Pintilie, Aioanei, Viziteu, Maxinesei, Casian și Loghin. Pe parcursul meciului au mai intrat: Parasca, Gagiu și Pelin.
Rezultatele etapei a II-a:
FC Onești – Universitatea II Galați    0-10
CSM Pașcani – CN “Nicu Gane” Fălticeni    1-3
Activ Slobozia – Zimbrul Tulcea    8-6

Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni și CSM Pașcani se vor reîntâlni duminică 14 octombrie, de la ora 11.00 pe stadionul Tineretului din Fălticeni, într-un meci din cadrul primului tur al Cupei României la fotbal feminin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava