• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prima etapă a returului Ligii a III-a de fotbal feminin a prilejuit o nouă victorie pentru echipa Colegiului Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, care înregistrează un parcurs fără greşeală în actualul sezon. În derbiul rundei, fetele pregătite de Marcel Irimie au dispus cu scorul de 2-0 (1-0) de formaţia secundă a Universităţii Galaţi. Golurile învingătoarelor au fost marcate de Loredana Casian şi Doina Viziteu. În urma acestui succes, gruparea fălticeneană şi-a consolidat poziţia de lider în Seria a II-a, în vreme ce Universitatea 2 Galaţi a pierdut locul al doilea în clasament în dauna echipei CSM Paşcani, care s-a impus la limită, cu 1-0, în duelul de pe teren propriu cu ACS Activ Slobozia.
„Mă bucură această victorie, repurtată în faţa unei echipe competitive. Fetele au arătat un tonus bun, în condiţiile în care veneau după o pauză competiţională de peste cinci luni”, a declarat antrenorul Marcel Irimie.
În partida cu Universitatea 2 Galaţi, CN „Nicu Gane” Fălticeni a evoluat în alcătuirea: Cuciureanu – Lazăr, Ţibichi, Holtzhauser, Aioanei, Parasca, Viziteu, Loghin, Casian, Pintilie, Maxinesei. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Climent şi Mnesciuc.
Etapa viitoare, vineri, pe 19 aprilie, echipa din Fălticeni va evolua pe terenul celei de-a doua clasate, CSM Paşcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava