MOPAN Suceava

Echipele de Liga a III-a Foresta și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit, la mijlocul acestei săptămâni, într-un meci amical pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv. Partida a fost dominate clar de echipa suceveană, care s-a impus la final cu scorul de 4-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Netbai (2), Filip și Codău. „Galben-verzii” au irosit și o lovitură de la 11 metri, prin Grosu.

Foresta Suceava: Niga – Nițu, Karime, Cimbru, Grosu – Ilie, Samson – Netbai, Căinari, Filip – Chika. Au mai intrat: Hagiu, Nechita, Martin, Cană, David, Botezatu, Codău, Mihalciuc și Cucoș.

Șomuz Fălticeni: Puianu – Alecsandru, Luțu, Pintilei, E. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Popovici, Savin, Bolu. Au mai intrat: Zvoronciuc – Maganu, Pașcu, Nistor, Rogoza, Maxim, Dănilă și Cara.

În precedentele meciuri amicale susținute în acest an, echipa suceveană a înregistrat trei victorii, 2-1 cu Gloria Bistrița, 4-3 cu Aerostar Bacău și 9-2 cu Rapid Brodoc, un rezultat de egalitate, 1-1 cu Șomuz Fălticeni, și o înfrângere, 1-3 cu Politehnica Iași. „Galben-verzii” vor mai disputa un singur joc de verificare până la startul sezonului oficial de primăvară: pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

Acesta a fost primul eșec suferit de Șomuz în 2023, după 2-0 cu Ştiința Miroslava, 2-1 cu Viitorul Darabani, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 1-1 cu FC Botoșani, și 1-1 în precedentul duel cu Foresta Suceava.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț, în vreme ce fălticenenii vor evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava